Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Vysočina Tourism na Slavnostech růžového vína
Vysočina Tourism na Slavnostech růžového vína PDF Tisk Email
Pátek, 16 Červen 2017 14:55

Nejen kvalitní růžové víno a jedinečné jídlo budou na návštěvníky už tuto sobotu 17. června čekat v areálu na zámku v Třebíči. Uskuteční se tady 3. ročník Slavností růžového vína a Vysočina Tourism bude u toho. „Ve stanu Vysočiny získají zájemci tipy na pěší i cyklovýlety, co na Třebíčsku i po celé Vysočině rozhodně stojí za vidění a chybět nebude ani znalostní kvíz s odměnami v podobě propagačních předmětů Vysočina Tourism," uvedl ředitel příspěvkové organizace Tomáš Čihák.

Nejoblíbenějšími brožurkami cestovatelů po Vysočině jsou Cyklovýlety po Vysočině a Pěší výlety po Vysočině, které obsahují nejen podrobný popis několika tras s doporučeními na zajímavé zastávky, ale také podrobnou mapu Vysočiny. Turistickou nabídku Vysočiny navíc doplní originální kvíz, který všechny zájemce otestuje ve znalostech Vysočiny. „Každý si bude moci virtuálně zatočit kolem štěstí a zvolit si sérii šesti zvídavých otázek, které se zaměří na současnost i historii, na známá místa i osobnosti našeho kraje," doplnila Klára Čechová z Vysočina Tourism s tím, že na každého úspěšného řešitele bude čekat dárek v podobě drobného propagačního předmětu Vysočina Tourism.

Slavnosti začínají v 10.00, o hodinu později přijde na řadu Vařící show pod vedením šéfkuchaře Petra Hajného, od 12.00 vystoupí kapela Black Jam a součástí programu bude i Vesnička čerstvé sváči nebo Salsa Coffee zóna. Navíc rodiče s dětmi si budou moci v zámeckém křídle prohlédnout zdarma expozici Cesty časem a po celý den bude otevřená Zámecká ledovna.

Detailní program najdete na www.slavnostiruzovehovina.cz/program.

Monika Brothánková