Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Na Znojemské ulici se bude opravovat silnice
Na Znojemské ulici se bude opravovat silnice PDF Tisk Email
Čtvrtek, 23 Březen 2017 12:17

Odbor dopravy a komunálních služeb Městského úřadu v Třebíči informuje, že z důvodu souvislé opravy silnice čekají na řidiče ve Znojemské ulici koncem dubna dopravní omezení i úplná uzavírka.

V první etapě, která bude probíhat v termínu od 18. do 19. dubna bude částečně uzavřena silnice II/360 od křižovatky se silnicí III/36075 po kruhový objezd, v celkové délce 220 metrů. Průjezd bude autům umožněn pouze ve směru z Třebíče. Do Třebíče se řidiči dostanou přes Petrůvky, Ostašov, Lipník, přes Dolní Vilémovice ke křižovatce se silnicí II/351, odtud do Třebíče a ulicí Spojovací k uzavřenému úseku.

Druhá etapa bude navazovat od 19. do 22. dubna úplnou uzavírkou téhož úseku. Navržená objízdná trasa povede pro osobní auta a auta do 7,5 tuny buď stejnou trasou jako v první etapě, nebo z Jaroměřic nad Rokytnou přes Boňov, Lipník a dále jako u první varianty. Vozidla o hmotnosti nad 7,5 tuny pojedou obousměrně od kruhového objezdu v Třebíči do Jaroměřic nad Rokytnou, přes Račice a Hrotovice ke křižovatce u Dalešic a po silnici II/351 do Třebíče a po ulici Spojovací k uzavřenému úseku.

Termíny i navržené objízdné trasy jsou ještě v jednání. O schválených trasách budeme s dostatečným předstihem informovat.

Irini Martakidisová